Om ABC Forlag

ABC Forlag og netboghandel blev oprindeligt dannet i 1998 af Flemming Møldrup, som kom fra en stilling som redaktionschef på forlaget Carlsen.

I 1999 tiltrådte Flemming Møldrup stillingen som leder af Gyldendals børnebogsafdeling, og ABC indstillede sin udgivervirksomhed.

I september 2006 forlod Flemming Møldrup Gyldendal for at etablere det nye ABC Forlag, og i sensommeren 2014 åbnede forlaget en boghandel på nettet i tilknytning til www.ABC-Forlag.dk, hvor vi sælger forlagets ca. 160 titler.

ABC Forlag er Danmarks mindste børne- og ungdomsbogsforlag. Og det er sagt med stolthed i stemmen, for man skal som bekendt aldrig dømme nogen ud fra deres størrelse. I al beskedenhed synes vi selv, at vi udgiver nogle af Danmarks mest originale, forundringsskabende, lærerige og sjove bøger.

Det bliver til omkring 35 titler hvert år, nogle skrevet og tegnet af danske forfattere og illustratorer, andre oversat fra hovedsagelig svensk og norsk.

Flemming Møldrup har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største navne inden for børne- og ungdomslitteraturen: Halfdan Rasmussen, Ib Spang Olsen, Thomas Winding, Kim Fupz Aakeson, Svend Otto S., Lilian Brøgger, Dorte Karrebæk og mange flere.

Antallet af børnebogsforlag er gennem de seneste 15 år reduceret betydeligt, og vi mener, at der nu har udviklet sig lidt af et tomrum, som afdækker behovet for at fremme udgivelsen af den sjove, ægte, originale, forundringsskabende børnebog. Så det tomrum har ABC Forlag og boghandel på nettet sat sig for at fylde ud med bøger, der er…

… Sjove
… Sørgelige
… Overraskende
… Originale
… Nogle vil forundre
… Nogle vil forandre
… Nogle er med danske forfattere og illustratorer
… Nogle med udenlandske
… Nogle er for de helt små
… Nogle er for de mellemste
… Nogle er for de største

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Paste your AdWords Remarketing code here